Je account definitief verwijderen

Je kunt je VertigoMe-account op elk moment verwijderen. Het duurt ongeveer een minuut en het is definitief.

Lees dit artikel alsjeblieft voordat je ergens op tikt.

Wat er wordt verwijderd

Als je je account verwijdert, wordt alles weggehaald wat eraan gekoppeld is, waaronder:

Er is geen prullenbak om iets uit te herstellen.

Eén account voor al onze apps

Sommige van onze andere apps, zoals TinnitusMe en AnxietyMe, gebruiken hetzelfde accountsysteem. Als je bij een van die apps met dezelfde gegevens bent ingelogd, is het hetzelfde account en wordt dat ook verwijderd.

Voordat je verwijdert

  1. Zeg je abonnement op als je er een hebt. Apple en Google blijven anders afschrijven.
  1. Bewaar een kopie als je die misschien wilt hebben. Maak een pdf met het Rapport (zie Je gegevens exporteren), of mail eerst naar help@vertigome.com voor een volledige kopie.
  2. Bewaar de oogopnames die je wilt houden. Die staan op je telefoon, niet in je account.

Zo verwijder je je account

De stappen zijn hetzelfde op iPhone en Android.

  1. Tik linksboven op het tandwielicoon en dan op Profiel.
  2. Scrol naar beneden en tik op Account weg (in het rood).
  3. Op het scherm staat Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
  4. Typ DELETE in het vak. Als de app in een andere taal staat, staat het gevraagde woord boven het vak.
  5. Tik op Definitief verwijderen.

De app is een paar seconden bezig, logt je dan uit en gaat terug naar het inlogscherm.

Als er iets misgaat

Als je in plaats daarvan een foutmelding ziet:

  1. Controleer je internetverbinding.
  2. Sluit VertigoMe helemaal af en open de app opnieuw.
  3. Probeer het nog een keer via Profiel.
  4. Lukt het nog steeds niet, mail dan naar help@vertigome.com vanaf het adres van je account, dan maken wij het voor je af.

Wat op je telefoon blijft staan

Oogopnames en opgeslagen oefenfilmpjes staan op de telefoon, niet in je account. Verwijder de app om ze weg te halen.

Bedenk je je?

Zodra de verwijdering is doorgevoerd, kan die niet meer worden teruggedraaid. Je mag je later gerust opnieuw aanmelden, maar dat is dan een nieuw, leeg account.

Meer in dit onderdeel

Kom je er niet uit? Mail ons op help@vertigome.com

Download VertigoMe